OM OSS

OM OSS

KVALITETSPOLICY

 

Att anlita en städfirma till sitt hem eller sin verksamhet ställer höga krav på förtroende. Därför arbetar vi ständigt med att utvekla och förbettra vår kvalite i företaget så att ni ska få det bästa servicen.

 

Vi leverera högkvalitativa tjänster som motsvarar och förhoppningsvis överträffar våra kunders förväntningar att våra medarbetare är motivirade och glada är grunden till den bästa kvalitesarbete!

 

 

Kvalité framför kvantitet!

 

Vi på Allsource AB är proffs på städning i alla dess former. Vi erbjuder städtjänster, bemanning- och personal uthyrning till företag, organisationer och myndigheter i Stockholm samt Uppsala. Våra tjänster håller top kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

 

 

MILJÖN FÖRST!

 

Vi på Allsource AB andvänder alltid rengöringsmedel som är skonsamma för miljön, doserar rätt, återanvänder material och källsorterar.Vi arbetar ständigt för minskad miljöbelastning och energiförbrukning.

 

Vårt kvalitets- och miljöarbete bygger på ansvar, kompetens och engagemang. Våra kompetenta medarbetare är medvetna om att de ska bidra till minskning av kundernas och företagets miljöbelastning.

Våra medarbetare!

 

Det absolut bästa med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det bästa vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och ger oss möjligheten för en kvalitativ bemanning

ALL SOURCE AB

ALL SOURCE AB

Skolvägen 2A

181 33 LIDINGÖ

Telefon: 079 076 0271

E-mail: info@allsource.se

All Rights Reserved